Egy fiatal hölgy férfimunkát végez?

nov 04

Mit tennél, ha Dél-Indiában születnél ateista családban, olyan férjet kapnál, aki nem gyakorolja a bhaktit, 17 éves fejjel Torontóba költöznél, project managerként dolgoznál a pénzügy világában

Mangal-aarti dasi válasza egyszerű volt: Prabhupada könyveit osztaná és városi ISKCON központot nyitna a kanadaiak számára.

Ó!

 

Otthoni és munkahelyi kötelességei mellett rendszeresen kijár Toronto sürgő-forgó, kifinomult belvárosi utcáira, és Prabhupada könyveit osztja, és meghívja az embereket az általa vezetett bhakti központba, az Urban Edge Yoga nevű helyre.

http://urbanedgeyoga.com/

Ebben a hónapban költözött át a külső kerületekből a belvárosba, hogy tökéletesen elmerülhessen városi odaadó szolgálatában, a 20. emeleti lakásáról egyenesen a tömegbe vetve magát.

Mindig is nehéz munka volt számára a nyugati világ kusza és zavart állampolgáraival megfelelően bánni, akiknek az élete, szemben az indiaiékkal, gyakorta nélkülözi a családi és személyes állandóságot. Saját szemével látja a személyes és kölcsönös bukást, amikor a társadalom istentelenné és mohóvá lesz.

Valakinek el kell végeznie ezt az áldott munkát.

És valaki megkapja érte méltó jutalmát.

Az elmúlt néhány napban programokat tartottam az Urban Edbe-ben (lásd a linket), ahova Toronto kanadai lakossága nyugodt szívvel eljöhet, hogy felfedezze a bhakti mely a megvilágosodás fényében a bajtársiasságot hangsúlyozó, vendégszerető, visszafogott, hagyomány mentes légkörét.

Kedves Istentestvéremmel, a kirtanat vezető Bada Hari Prabhuval együtt arra törekszünk, hogy az egyetemi előadásaink során az Urban Edge-t lélekemelő beszélgetéssel, zenével és ínycsiklandó ételekkel árasszuk el.

Mangal-aarti a hasonló új-zélandi és ausztrál segítő tevékenységektől kölcsönözte jelmondatát: „Megkönnyítjük. 1. A bhakthoz való közeledést, a bhaktiban való fejlődést és a bhakti másokkal való megosztását. Megkönnyítjük.”

Kérlek, küldd el neki Facebookon áldásaidat és bátorítsd őt:

http://www.facebook.com/pages/UrbanEdge-Yoga/174894551677

 

Dévamrita Szvámi, 2011. június 19., 22:21

 

Írj kommentet